Esoterie

Aurafotografie

Na het maken van de aurafoto krijg je een reading waarbij alle kleuren worden uitgelegd. Tevens krijg je een mapje met informatie waarin de foto geplaats kan worden. Een afspraak is mogelijk vanaf 2 personen.

Prijs 20,- pp.

aura, chakra, meditation-1063278.jpg

Chakrafotografie

Een chakra-rapport bestaat uit een afbeelding van de energie door het lichaam en een afbeelding van de chakra’s. Daarnaast geeft het inzicht in de Yin Yang verhouding, kleurenteken, corresponderende planeet etc. Totaal bevat het rapport 16 pagina’s aan informatie. Je krijgt hierbij een reading. Een afspraak is mogelijk vanaf 2 personen. Prijs 25,- pp.

high priestess, tarot card, tarot-4147317.jpg

Tarot consult

Een Tarot legging kan inzicht geven in een probleem of vraag waardoor er meer duidelijkheid kan komen. Samen bespreken we de kaarten en krijg je uitleg. Een Tarot legging kan als spiegel van ons leven fungeren.


religion, faith, hand-3717899.jpg

Healing

De healing kan middels een Reconnective Healing volgens de methode van Eric Pearl of via een magnetiseer behandeling uitgevoerd worden. Tijdens deze healing vindt geen fysiek contact plaats. Na de behandeling bespreken we jouw ervaring. Kosten bedragen €50,- incl btw.